EERST WAAROM. DAN VERBINDEN _

14-04-2023

Dit staat met grote letters weergegeven op de muur in onze informele meeting ruimte – een glazen tuinkas – omdat WHY  #geloven  in het stellen van gerichte vragen, groots denken en vinden dat er heel veel mogelijk is : ) 
 
Onze professionals helpen we daarom om het maximale uit hun zelf te halen en dit begint met het ontdekken van hun eigen kracht. 
 
Om deze reden houdt ons HR Culture and People Team zich bezig met maandprojecten die in het teken staan van verschillende ontwikkelingsthema’s waaronder _ 
 
I AM WHY _ 
 
Met het thema I AM WHY wordt er gefocust op de individuele  #groei  en ambities en worden er speelse teamsessies gehouden waarin we onszelf verdiepende vragen stellen _ Waarom doe ik wat ik doe? Waar sta ik? Waar wil ik heen? Wat houd me tegen? Waarom sta ik elke dag op? 
 
Persoonlijke  #leerdoelen  stellen vinden wij hierbij belangrijk, zowel in de privésfeer als in je werk, om jezelf te  #motiveren  en ook anderen te inspireren. 
 
De volgende topic van de maand die op de planning staat _ 
 
Houd onze pagina vooral in de gaten, maar in ieder geval iets met energie : )