SPECIAAL OP MAAT

JOUW EIGEN TOEKOMST CREËREN _

 

Wij zijn vooral benieuwd waar jij nou écht blij van wordt. Dit kan zowel vanuit jouw eigen perspectief bekeken worden als vanuit de organisatie : )

Mis je de juiste handvatten en heb je behoefte aan persoonlijk advies? Hierin ben je zeker niet de enige, daar wij doorlopend mensen spreken die wel wat support kunnen gebruiken bij het nemen van de eerste- en of vervolgstap in hun carrière of juist het versterken van de missie van de organisatie. 

Bijvoorbeeld na afronding van een studie (nog) niet weten wat een passende eerste uitdaging zou kunnen zijn, of professionals die geregeld het gevoel hebben stil te staan en of na enige ervaring inmiddels toe te zijn aan een mooie vervolgstap. Het kan natuurlijk ook dat je gewoon iets anders wilt in je carrière, maar even niet weet hoe en wat.

Klinkt bovenstaande herkenbaar? Juist omdat ieder mens uniek is, heb jij vast een andere behoefte dan hetgeen waarmee wij jou kunnen helpen in een van onze workshops. Daarom bieden wij naast onze workshops, ook 1-1 sessies op maat, speciaal voor jou.

Hierbij krijg jij de persoonlijke aandacht die jij verdient. Een coach die de tijd voor je neemt, goed luistert en helpt met jouw persoonlijke groei _

 

_ JIJ BENT DE REGISSEUR VAN JOUW LEVEN : )

 

  Hi,

  Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie kunnen betekenen op het gebied van

  Ik geef toestemming dat WHY contact met mij kan opnemen via of een bericht te sturen naar

  Voor het gemak hierbij de link naar mijn LinkedIn pagina , zodat jullie een beeld hebben van wie ik ben en/of tot nu gedaan heb. Maar zoals gezegd, kijk ik graag met jullie vooruit, naar de volgende stap _

  Bij deze alvast enkele van mijn wensen _

  Met blije groet,