Waarom WHY

PERSOONLIJKE GROEI
VOOR JOU _

JIJ GELUKKIGER
AAN HET WERK IS
ONS ULTIEME DOEL _

 

Ons hart gaat nu eenmaal sneller kloppen wanneer wij een mens kunnen helpen met het ontdekken van zijn of haar talent en drijfveren.

Door bij te dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling, groei jij als mens. Door positief in het leven te staan en te doen wat bij je past, groeit jouw geluksgevoel.

Wanneer je gelukkig bent, ben je gezonder, vrolijker, productiever, creatiever, socialer en succesvoller. Dat verzinnen wij niet zomaar, dat is uit wetenschappelijk onderzoek bewezen.

Bovenstaande geldt uiteraard ook wanneer jij als manager of organisatie investeert in het werkgeluk van jouw (toekomstige) medewerkers, waar werkgeluk positieve gevolgen heeft voor o.a. de ontwikkeling van jouw team, het verlagen van het ziekteverzuim, verlagen van het verloop en verhogen van de productiviteit.

En als jij blij bent, zijn ook wij happy : )

Jij en ik kunnen de wereld een beetje mooier maken. Hoe meer mensen doen wat ze écht leuk vinden, hoe gelukkiger iedereen aan het werk gaat _

Wanneer jij plezier en voldoening uit je werk haalt, ben je gemotiveerder en gelukkiger. Doe jij mee?

Daarom vinden wij het belangrijk dat jij jouw talent en of ervaring kunt inzetten en dat je de mogelijkheid hebt om je persoonlijk te ontwikkelen. Vanzelfsprekend vinden wij het dat jij past bij de cultuur van het bedrijf, tevreden bent met je salaris en uiteraard leuk contact hebt met jouw collega’s : )

GELUK IS EEN KEUZE _

 

Er was eens een dag _

Dat ik koos voor mijn eigen (werk)geluk!

In plaats van dagelijks ‘gewoon naar mijn werk te gaan’, wil ik mensen helpen meer plezier, waardering, uitdaging en vertrouwen uit hun werk te halen.

In de jaren ervoor, heb ik zowel voor kleine – als grote organisaties gewerkt, MT’s en teams zien verkrampen als er werd gesaneerd of gereorganiseerd. Gebeurtenissen waar niemand blij van wordt of beter door presteert.

Niet dat deze bewuste dag in 2016 volledig uit de lucht kwam vallen, maar wel dat ik nog meer tot het besef kwam dat ‘de toekomst vandaag begint’. Beginnend mezelf de vraag te stellen waar ik zelf eigenlijk gelukkig en blij van word.

Op dat moment ben ik net voor mijzelf gestart, om als freelancer consult werkzaamheden te verrichten bij uiteenlopende opdrachtgevers binnen mijn netwerk, dit vanuit de naam YGREG. Een speelse verwijzing naar mijn voornaam, een knipoog naar de letter Y en wat later de basis zal vormen voor _

Dagelijks stappen maken, beter willen worden, slimmer, efficiënter, met uiteindelijk persoonlijke groei als doel. Vooral willen doen wat ik leuk vind! Dit motiveerde mij – en nog steeds -, om het anders aan te pakken en mensen écht met elkaar te verbinden.

Alleen daarom al wordt er hier bij ons dus niet alleen naar jouw cv gekeken, maar vooral naar jou als mens. Ieder mens is uniek in zijn eigen vorm en wij omarmen deze diversiteit.

We willen eerst vooral weten ‘waarom’ en dan pas ‘verbinden’. Als ultiem doel er dus voor zorgen dat jij gelukkiger aan het werk gaat!

Daarom dus _ WHY : )

Oprichter, Eigenaar, Ondernemer, Creatief, Motivator, Gelukkig _

Greg | WHY Connect