PERSOONLIJKE DOELEN ALS MOTIVATIE _

14-04-2023

Een droomwoning in Italië, een mooie hybride auto voor de deur of het kopen van een tof appartement in het centrum van een stad. Voor ieder wat wils en om daarmee -ooit- een vorm van vrijheid te willen ervaren : ) 
 
Dit zijn mooie persoonlijke  #doelen  en binnen WHY Connect weten we dat het stellen van dit soort doelen onmisbaar is. Sterker nog, wij kijken dus niet enkel en alleen naar de WHY Goals, maar juist vooral ook naar wat we in ons privéleven willen bereiken! 
 
Waarom wij hier ook de focus op willen leggen? Omdat je een levensrichting kunt kiezen dat motiverend zal werken. Zo heb je een doel om naar uit te kijken – voor nu en later – en je leert om  #prioriteiten  te stellen, kijkend naar wat nu echt belangrijk is voor jou als persoon en wat je ervoor moet doen of misschien wel laten? 
 
Het geeft je in ieder geval een goede reden om ’s ochtends je bed uit te komen : ) want elke dag is een kans om te werken aan jouw eigen persoonlijke Life Goals! 
 
WHY zouden graag een rol willen spelen in het bouwen van jouw  #toekomst  _ of je nu op zoek bent naar je eerste job, vervolgstap in je carrière of een mooie opdracht, wij willen graag met je mee denken in de volgende stap. Stuur ons een PB 🤳 of neem telefonisch contact met ons op 📱